kapat

25.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sergen, Fener'den intikam alacak!
Mutluluğu Galatasaray'da bulan Sergen yarın, kovulduğu takıma karşı mücadele verecek. Sergen, "Bu benim intikam maçım olacak" diyor

Sahadaki 22 futbolcudan hiçbiri, yarınki derbiyi Sergen Yalçın kadar iple çekmemiştir... Geçen sezon kurtarıcı olarak geldiği Fenerbahçe'de, "kullanılmış kağıt mendil" gibi buruşturulup kenara fırlatılan Sergen, şimdi Galatasaray'da intikamını nasıl alacağının planlarını yapıyor.

Şu feleğin işine bakın ki, Sergen Yalçın ligin ilk yarısındaki derbide Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a karşı forma giymişti. Şimdi aynı sezonun içinde bu defa sarı-kırmızılı formayla Fenerbahçe önünde gol kovalayacak.

Fenerbahçe'den "tembel ve uyumsuz" olduğu gerekçesiyle gönderilen Sergen Yalçın, yakın çevresine "Bu benim intikam maçım olacak. İşe yaramaz diye gönderdikleri Sergen'in kim olduğunu onlara göstereceğim. Ben sadece eski takım arkadaşlarım için üzülüyorum" dediği öğrenildi.

Sergen, bu konuda Fatih Terim'in koyduğu yasak nedeniyle resmi açıklama yapmaktan kaçınıyor. Sorulan sorulara da "Kafanıza göre bir şeyler yazın. Ne hissettiğimi biliyorsunuz" yanıtını veriyor.

RÖVANŞI OYNAYACAK!
Kovulduğu Fenerbahçe'den intikam alma taktiği günden Sergen her yolu kullanıyor. Yeni takımına taraftar da kazandırıyor.

Galatasaray'ın Avrupa maçlarında statü gereği forma giyemeyen Sergen, Mallorca maçı öncesi Akmerkez S Cafe'de arkadaşlarıyla buluştu. Ve kız arkadaşlarını Akmerkez'den toplayıp Ali Sami Yen Stadı'na götürdü. Sergen maçı, Galatasaray fanatiği !kız arkadaşlarıyla birlikte tribünden izledi.

Takımı, sahada Mallorca ile yarı final mücadelesi verirken, Sergen'in aklında tek bir şey vardı: "Beni birkaç gün sonra görün. Pazar günü bu sahada Fenerbahçe'ye neler yapacağım neler!"

Levent TÜZEMEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır