kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yasayı kuşa çevirdiler
Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün hazırladığı Futbol Yasa Tasarısı, Alt Komisyon'da kuşa döndürüldü. Üye sayısı 106'dan 121'e çıktı. 3 Büyükler ağırlıklarını kaybetti

Koalisyonda problem
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü tarafından hazırlanan ve federasyon ile bakanlık arasında kavgalara neden olan 3813 sayılı yasa üzerindeki değişiklik taslağı hükümette yeni bir krize neden oldu. Tasarı ile ilgili olarak alt komisyonun hazırladığı rapor üçlü koalisyonda ciddi problemlere yol açtı.

3 Büyükler'in ağırlığı kalktı
DSP ve MHP'nin desteklemesine karşın ANAP'ın FP ve DYP ile ortak tavır sergileyerek engellemeye çalıştığı bu tasarı ile ilgili alt komisyonun hazırladığı rapor, tasarıda büyük değişiklikler öngörüyor. Yasa tasarısında 106 olarak düşünülen üye sayısı, raporda 121'e çıkartılırken 3 Büyükler'in ağırlığı ortadan kaldırıldı.

Bakan Ünlü çok kızdı
SABAH'ın ele geçirdiği rapor ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Devlet Bakanı Ünlü, "Bizim hazırladığımız tasarı delik deşik edilmiş. Sivil toplum örgütleri, 3. Lig kulüpleri bu rapora göre daha da mağdur duruma düştüler. Ancak bu rapor komisyondan aynen geçecek anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır