kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Conan'la Zeyna Türker'i zorladı
MHP'li Mesut Türker, kültür yozlaşmasından söz ettikten 5 dakika sonra kalp krizi geçirdi

MHP Yozgat Milletvekili Mesut Türker'in kalbinin teklemesine, Genel Kurul'da tansiyonu yüksek bir konuşma yapması neden oldu. Türker, rahatsızlanmadan beş dakika önce kürsüye çıkarak "çocuklarımız Türklerin gerçek kahramanlarını tanımıyorlar ama Batılıların at çobanlarını, hırsızlarını, eşkıyalarını birer kahraman gibi öğreniyorlar" dedi.

"Çocuklarımız Dadaloğlu'nu bilmiyorlar ama Zeyna'yı çok iyi öğreniyorlar. Ballıbey'den haberleri yok ama Robin Hood'un tüm hayatını ezberlemişler" diyen Türker, çocukların Ulubatlı Hasan ve Kürşat'tan habersiz olmalarına karşın Conan'ı tüm yönleriyle tanıdıklarını söyledi. Türker "Batılılar sahte kahramanlarını bize yutturuyorlar. Kendi kültürümüze bu ihaneti atalarımız da torunlarımız da affetmeyecektir." dedi.

SUNİ MİLLET
Türker, konuşmasında Nevruz'a da değindi ve Kürtleri kastederek, Türk bayramı olan bu günün suni bir millete maledilmeye çalışıldığını vurguladı. MHP Milletvekili "Son yıllarda Türk Milleti'nin milli bayramı olan Nevruz'u kendi kirli emellerine alet etmek isteyen birtakım bölücü ve yıkıcı mihrakların temelsiz gayretlerine tanık olmaktayız. Bu milli bayramımızı kanlı eylemlerle sabote etmeye çalışmaktadırlar" dedi. Türker bu konuşmanın ardından Meclis kulisinde kalp krizi geçirdi. Tedavi altında bulunan Türker'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Nuri KAYIŞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır