kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hamam sefası baş belası oldu
Hamamda peştemalle gazetecilere yakalanan Kamer Genç Meclis'te "Sıhhatlar olsun, parlamışsınız" diye karşılandı

CumhurbaŞKANlIĞI'na aday olacağını açıklayan DYP Milletvekili Kamer Genç'in İstanbul'daki "hamam sefası" Meclis'te espri konusu oldu. Genç'e önceki gün Cağaloğlu Hamamı'nda yaptığı hamam sefasını soran milletvekilleri "Sıhhatler olsun, parlamışınız" dediler.

"HAMAM YARAMIŞ"
Genç'in hamam sefası, dün TBMM Adalet Komisyonu'nun Avukatlık yasa tasarısı ile ilgili çalışmaları sırasında da gündeme geldi. Komisyon üyeleri, toplantıya geç kalan Kamer Genç'i "Ooo Kamer Bey sıhhatler olsun, hamam sefası yaramış. Dinlenmiş ve parlamışsınız" diyerek karşıladılar. Bunun üzerine sinirlenen Kamer Genç, "Ne var canım, hamama gitmek de mi eleştiri konusu oldu? Siz hiç gitmiyor musunuz? O hamamcı benim arkadaşımdır. İki saat gidip dinlenmek istedim. Hamam sahibi de reklamını yapmak için basına haber vermiş, bir çıktım ki bütün gazeteciler ve televizyoncular orada" dedi.

Adalet komisyonu üyesi FP İstanbul Milletvekili Nazlı Ilıcak ise Genç'e, "Cumhurbaşkanı adayısın. Hamam sefası sayesinde reklamın oldu, kötü mü? " diye laf attı. Genç de Ilıcak'ı "Ne olacak canım Cumhurbaşkanları da hamama gidebilir" diyerek yanıtladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır