kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ünlüler mahkemelik
Kısa süre önce evinin önünde saldırıya uğrayan ünlü VJ Özlem Ertem, şimdi de "ölüm tehditleri alıyorum" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ertem şüphelendiği 2 kişinin de adını verdi

BAKIRKÖY Kartaltepe'deki evinin önünde saldırıya uğrayan ünlü VJ Özlem Ertem, ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Ertem, "Eğer başıma bir şey gelirse İbrahim Esat Kağan ve Yıldırım Kılıçoğlu'ndan sorulmasını istiyorum" dedi.

Avukatı aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Özlem Ertem şikayet dilekçesinde, evinin önünde 27 Şubat 2000 tarihinde 2 kişinin saldırısına uğradıktan sonra dövüldüğünü, hastane ve karakol raporlarının Kartaltepe Karakolu'nda mevcut olduğunu belirtti.

KEZZAPLI SALDIRI
Hâlâ ölüm tehditleri aldığını söyleyen ünlü VJ "18 Mart'ta, kapının önünde duran arabamın önüne kezzap dökülerek boyası eritildi. Beni tehdit edenler bu olayı da üstlenerek tehditlerine devam ediyorlar. İbrahim Esat Kağan ve Yıldırım Kılıçoğlu dışında düşmanım yoktur" dedi. Ertem, Ölümle tehdit edildiğini ve hayatından endişe ettiğini belirterek "Başıma bir şey gelirse bu 2 şahsın sorgulanmasını istiyorum" dedi. Özlem Ertem, telesekreterinedeki 6 tehdit mesajını da savcılığa verdi.

Polis eşliğinde ifade verecek
KARŞILIKSIZ çek vermekle suçlanan ünlü şarkıcı Selda Bağcan, Şişli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya önceki gün de katılmadı. İddianamede, Selda Bağcan'ın 1 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor. Bağcan'ın 22.1.l999 tarihinde, 396 milyon 750 bin liralık 1 adet çeki, Gökyüzü Sanayi Ürünleri LTD.ŞTİ.'ye verdiği ancak karşılıksız çıktığı iddia edildi. Mahkeme, birçok davetiye çıkarıldığı halde duruşmalara katılmayan Selda Bağcan'ın, polis eşliğinde mahkemeye getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Tolga ATAR

Ece Uslu, telefon sapıklarını affetti
ÜNLÜ manken ve dizi oyuncusu Ece Uslu, kendisini telefonla rahatsız ettikleri iddiasıyla yargılanan acenta işletmecisi Erden Güneş ile üniversite öğrencisi Lütfi Anıl İşletici'den şikayetçi olmadığını açıkladı. Uslu, Sarıyer Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, "Bu iki kişi hakkında dava açıldığını gazetelerden okudum. Haberden korktular. Bu haberden sonra beni rahatsız eden olmadı" dedi. Uslu'yu telefonla rahatsız ettikleri iddiasıyla yargılanan Güneş ile İşletici'nin CK'nın 428/2'inci maddesi uyarınca 4 aya kadar hapis isteniyordu.

Bekir BATU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır