kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Samatya'nın NERON'U!
SSK Samatya Hastanesi'ne şifa bulmaya gelenler suratından sevgisizlik ve nefret akan kayıt memuru Mehmet'in hışmına uğruyor; sağlığı bozuluyor...

YOĞUN şikayetlere hedef olan "SSK hastanelerindeki başıboşluk ve vatandaşa kötü muamele" sorununu SABAH-İSTANBUL, çarpıcı fotoğraflarla belgeledi. Arkadaşımız Ramazan Yazgan SSK Samatya Hastanesi'ndeki ilkellik ve çirkinlikleri dün sabah 04.00'den itibaren izledi, kare kare görüntüledi. Hastanenin dış kapısı önünde saat 03.00'ten itibaren kalabalık birikti. Demir parmaklıklar 05.30'da, poliklinik kapısı 06.00'da açıldı. 07.00'de muayene numaraları verilmeye başlandı.

TERÖR ESTİRDİ
Aynı anda, hastalara muayene sırası veren Mehmet Karagöz'ün terörü de start aldı. "Samatya'nın Neron'u" lakaplı Karagöz, kuyruktaki vatandaşlara hakaretler, tehditler yağdırdı. Canının istediğine sıra numarası verdi, istemediğine vermedi. Hastaneye şifa bulmak umuduyla gelen insanlar suratından sevgisizlik ve nefret akan bu "memur"un (!) sergilediği şiddet yüzünden, saat 08.30'da başlayan muayenede sıralarını sağlıkları daha da bozularak ve sinirleri harap olmuş şekilde bekledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır