kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yatak odası sırları
8 yaşına giren Cosmopolitan dergisi, mutlu bir cinsel yaşam için "kadınsı çözümler"i yazdı

Cosmopolitan dergisi Nisan sayısında 8'inci yaşını kutluyor. Yaşgünü dolayısıyla Cosmopolitan özel bir bölüm hazırladı: Kadınların cinsel zevki artırmak için uyguladıkları sırlar... "Seks seven kadınların itirafları" başlığıyla verilen haberde, genç kadınlar neler yaptıklarını anlatıyorlar. İşte bunlardan birkaçı...

ATEŞLİ BİR SERSERİ
"Şimdiki sevgilim iş arkadaşımdı. Ondan çok hoşlanıyordum. Onu etkilemek için ofisteki tavırlarımı değiştirmeye karar verdim. Mahçup bir memure görüntüsünden çıktım. Neredeyse bir serseri edasına büründüm. Sonra ona dışarıda bir bira içme teklifinde bulundum. Bundan sonrası gayet iyi gitti. İçimdeki tanrıçayı azat etmiştim. Altı aydır birlikteyiz. Ben hâlâ o serseri kızım." (Beyza, 25)

E-MAIL YOLLADIM
"Sevgilim yatakta çok hızlıydı. Yani fazlasıyla hoyrattı. Bu da benim canımı yakıyordu. Hoşlanmıyordum. Ona bunu söyleyemiyordum da... Sonunda biryol buldum: Elektronik posta mesajıyla bana narin bir biçimde dokunması gerektiğini anlattım. Denedik. Sonuçta da o da böyle davranmaktan mutlu oldu. Şimdi ilişkimiz benim istediğim gibi." (Mine, 24)

YOL GÖSTERİN
"Hepimiz, erkeklerin kadınları mutlu etmekten hoşlandığını biliriz. Fakat en kabiliyetli erkekler bile kadınların hassas noktalarını bulma konusunda başarılı olamayabilir. Bu yüzden eşime (partnerime) nasıl dokunulmaktan hoşlandığımı söylerim. Sonra kahkaha ya da çığlıklarla onun yaptıklarını desteklerim. Böylece beni nasıl mutlu edeceğini anlatmış olurum." (Elif, 29)

ÖNEMLİ OLAN STİL
"Striptiz illa da filmlerde olmaz ya! İnsanın partnerinin önünde cazibeli bir biçimde soyunmasında ne gibi sakınca olabilir? Eskiden ben de popom büyük olduğu için çekinirdim. Ancak zamanla Jennifer Lopez gibi mükemmel bir popoya sahip olmak gerekmediğini anladım. Önemli olan kusurlar değil vücudunu nasıl kullanacağını bilmek." (Nevin, 29)

BİR FANTAZİ
"Bir fantezim var. Gerçek yaşamda ölsem de böyle bir şey yapmam. Ama hayalini kurmak hoşuma gidiyor. Tamamen çıplak olduğumu düşünürüm. Bu ofiste veya bir spor salonunda olabilirim. Oradakiler bana dokunamazlar ama sürekli bakarlar. İşte bu hayal beni çıldırtır!" (Banu, 29)

REHBER OLURUM
"Partnerim hassas noktalarımı bulamadığında, memnuniyetle ona rehberlik ederim. Tabii ki onun varlığı benim zevk kaynağımdır. Ama bu zevki yaratan ve en üst düzeyde yaşayan her zaman yine ben olurum." (Lale, 33)

20 DAKİKA ÇOK AZ
"Birçok çift için cinsellik yirmi dakika sürer. Bence çok yanlış bir durum. Günün her saatinde hissedilmesi gereken bir duygu bu. Şöyle anlatayım: Ben, beş dakikalık bir duş yerine kendimi köpüklerle dolu bir küvette saatler geçirmeyi her zaman tercih ederim." (İrem, 33)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır