kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Windows 2001'in test versiyonu çalındı
Bilinmeyen kişiler Microsoft 2000'nin bir sonraki modeli Microsoft 2001'in test versiyonunu çaldı ve internette yayınladı.

Yayınlanan yeni Windows 2001 görünüş olarak şimdiki Windows 2000'e çok benziyor. Microsoft'tan yapılan açıklamada konuyla ilgili haberlerin inceleneceği belirtildi fakat daha fazla ayrıntıya girilmedi.

İnternette yayınlanan yeni Windows 2001, Microsoft tarafından "Whistler" kod adıyla tanımlanıyor. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü programın en son versiyonu 2211.1, yasadışı yollardan ele geçirildi. Program kısa bir süre sonra farklı sitelere gönderildi. Microsoft'a yakın çevrelerce yapılan açıklamalara göre Windows 2001'in sağlam çalışan son versiyonu 2207 numaralı kodu taşıyordu.

Whistler bulunup tamamlanabilmesi halinde, yapı olarak tamamen NT-Kernel temelinde çalışacak. Windows'un şu an yayınlanmış olan Whistler Versiyonu yeni HTML temelli dosyalar içeriyor. Bu dosyalar acemi bilgisayarcılara programı daha rahat kullanma imkanı sağlıyor. Microsoft yeni ürününü 2001 yılının mart ayında piyasaya sürmeyi planlıyordu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır