kapat

23.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zayıflamak için antrenör tuttu
Amerika Başkanı Bill Clinton'la yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Monica Lewinsky, skandaldan sonra aldığı aşırı kilolarla gündemden bir türlü düşmedi.

Bir ara 101 kiloya çıkınca birbiri ardına rejimler yapan Monica Lewinsky, artık zayıflamak için daha ciddi tedbirler almaya başladı. Jenny Craig adlı diyet uzmanının özel programıyla 15 kilo veren Monica, psikolojisi bozulunca kendini yemeğe vermiş ve bu kiloları geri almaya başlamıştı.

SADECE MONİCA'YA
Kilo vermekte kararlı olan Beyaz Saray eski stajyeri, bu kez kendisine özel zayıflama antrenörü tuttu. Crunch Fitness merkezine bağlı olan antrenörlerden biri her gün Monica'nın Los Angeles'ın West Village kasabasındaki evine giderek özel zayıflama seansları verecek. Normalde evlere antrenör yollamayan Crunch yetkilisi Chris Dell'Armo, Monica'nın ricasını kıramadıklarını belirtiyor. Dell'Armo, "Artık etrafında onu seyderen insanlar görmek istemiyor" dedi. Monica'nın evinde seanslar için özel antrenörüne aylık 3 bin dolar (1 milyar 740 milyon TL) ödeyeceği söyleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır