kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Artık para konusmaz
Yöneticilerin parasıyla kulübü idare etme devrinin sona erdiğini söyleyen Bilgili, "Önemli olan Beşiktaş'ın kaynaklarını artırıp, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamaktır" dedi

Beşiktaş başkan adayı Serdar Bilgili, seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri SABAH'a anlattı. "Yöneticilik parayla satın alınamaz diyen Bilgili şöyle konuştu: "Seçilecek kişiler Beşiktaş'ı fazla borçlandırmamalı. Asıl hedef ise gelir kaynaklarını arttırarak kulübün kendine yetmesini sağlamak olmalıdır. Artık yöneticilerin parasıyla idare etme dönemi sona ermiştir. Bizde bunun için reklam, naklen yayın, isim hakkı, promosyon gelirlerini artıracak projeler ürettik. Hedefimiz, bütçesi yüz milyon dolarlar olan güçlü bir Beşiktaş."

Gelecek Fulya projesi'nde
Günübirlik projeler peşinde koşmadıklarını söyleyen Bilgili, "Biz Beşiktaş'ın çehresini değiştireceğiz. En önemli projemiz Fulya'ya yapılacak iş merkezidir. Bunun çözümü belli ve kolaydır. Fulya Gayrımenkul ortaklığı kurulup yüzde 49'u satılır. Elde edilecek 100 milyon doların 40 milyonluk bölümüyle proje bitirilir. 250 milyon dolarlık değeri olacak iş merkezinden yıllık 25 milyon dolar para gelir. Yani kısaca Fulya projesi Beşiktaş'ın geleceğini kurtarır" dedi.

Birleşme seçimden sonra
Hiç kimsenin cebinden 20-30 milyon dolar vermeyeceğini söyleyen Bilgili, böyle bir aday çıkarsa çekileceğini belirtti. Serdar Bilgili, birleşme için de, "Seçimden önce birleşme olmaması demokratik açıdan iyi olur. Ama seçimden sonra tüm adaylar, seçilen ismin etrafından birleşmelidir" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır