kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Parasal konularda olumlu gelişmeler olabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilir aşk konusunda hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz, hareketli bir gündesiniz. Burcunuzdaki Jüpiter iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kndinizde bulabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç'teki Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzda bulunan Ay, kendinizi aşka çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazlasıyla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuzda bulunan Neptün'ün Merkür'le birleşmesi, sözlerinize dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bugün enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirmek, ailenizle aranızda çıkabilecek tartışmaları engelleyecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahipsiniz. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda yeni imkan ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat edin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü. Karşı cinsle bocalamalar yaşayabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te bulunan Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün iş yerinizde destek alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzda bulunan Mars'ın Ay'la açısı ikili ilişkilerinize ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır