kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Final istiyoruz
G.Saray'ın Romen yıldızı, "Çeyrek finalde Mallorca'yı elersek finale kadar yürürüz. Türkiye'de biz UEFA finali oynamadıkça başarımızı kabullenmeyecekler var" dedi

Başarımız gölgeleniyor
G.Saray'ın savunmadaki beyni Popescu UEFA Kupası'nda final oynamaya mecbur olduklarını söyledi. Romen yıldız, "Ne yaparsak yapalım, G.Saray Türkiye'de bir türlü layık olduğu yere konmuyor. Başarılarımızı gölgelemek için sürekli bahaneler üretiliyor. Artık şuna kesin olarak inanıyorum ki, bu insanları başarılı olduğumuza ikna etmenin tek yolu ancak Kopenhag'da UEFA Kupası finali oynamamız" ifadesini kullandı.

Milan da mı kötüydü?
Herkese keyif veren bir futbol oynadıklarını belirten Popescu, "Dortmund'u eliyoruz, eleştiriliyoruz. Ligde kazanıyoruz, eleştiriliyoruz. Eleştirilmesek bile, 'Türkiye'deki öteki takımlar çok zayıf. G.Saray ondan başarılı oluyor'qdeniyor. Bunda bizim suçumuz ne? Üstelik Avrupa'daki başarılarımız ne olacak? Milan, Bologna, Dortmund ve Hertha Berlin de kötü takımlar mıydı?" diye konuştu.

Dönüm noktası Mallorca
Bu tip iddiaların tek amacının G.Saray'ın başarısını gölgelemek olduğunu savunan Popescu, "Ama biz de her seferinde yeni bir başarı kazanıp bunları çürütüyoruz" dedi. Bu sezon birçok önemli maç oynadıklarını belirten deneyimli futbolcu, "Ama Mallorca maçlarının yeri bambaşka. Çünkü, çeyrek finalde Mallorca'yı geçersek, yarı finalde rakip kim olursa olsun finale kadar yürürüz. Finalin anahtarının bu tur olduğunu düşünüyorum. Bunun için de ilk maç çok önemli" diye konuştu.

GÖKMEN ÖZDEMİR - Mallorca


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır