kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Geçmişi kaşımayın
Terim, Faruk Süren'in 1995 yılında kendisini istemediği iddialarına tınmadı: "Her insan hata yapar. Bana İmparator diyorlar. Ben bile hata yapıyorum."

Ders almak önemli
G.Saray'ın patronu Terim, Alp Yalman'ın "1995'te Terim'i getirmek istediğimde Faruk Süren ve Özhan Canaydın bana karşı çıkmıştı" açıklamasına yanıt verdi: "Eskiyi kaşımayalım. Geriye bakmak kimseye fayda getirmez. Herkes hata yapar. Bana İmparator diyorlar. Ben de yapıyorum. Önemli olan bunlardan ders almak. Sadece UEFA'da finali nasıl oynayabileceğimizi hesaplıyoruz."

Keşke Monaco olsaydı
Mallorca ile değil, Monaco ile eşleşmek istediğini belirten Terim, "İspanyollar daha agresif oynuyor. Daha rahatsız edici tempoları var. Ama Mallorca'dan korkmuyoruz. Onlar bizden korksun. Avrupa'da onlardan daha başarılıyız. Onlar liglerinin ortasında, biz zirvedeyiz. Bu maçlarda da orta alanımıza çok iş düşecek. Buradaki futbolcularım çok yorulacak. Bu bölgede çok iyi pres yapıyoruz. Solbekleri Solar'ın üstüne oynayacağız" diye konuştu.

5 milyon dolarımız olsaydı..
Futbolu diğer branşlardan ayırmak gerektiğini belirten Terim, "4 senede basketbola giden 28.5 milyon dolar futbola harcansa, Avrupa Şampiyonu olurduk. Sezon başında futbolcu ararken uykusuz geceler geçirdim. 15 gün Brezilya'da futbolcu baktım. İki adam bulduk. Toplam 5 milyon dolardı. Bunlardan Deninho şimdi Real Madrid'de, Djalminha ise Deportivo'da... Şimdiki toplam değerleri ise 30 milyon dolara çıktı" dedi.

GÖKMEN ÖZDENAK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır