kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu isi sen bitir, baskan!
Fenerbahçe yönetimi, bayramı yurt dışında geçirecek olan başkan Aziz Yıldırım'ın teknik direktör adayları ile temas kurması ve gerekirse sözleşme imzalaması için tam yetki verdi

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren F.Bahçe'de, yönetimden başkan Aziz Yıldırım'a tam yetki. Önceki gün yapılan toplantıda, sarı-lacivertli yöneticiler bayramı yurt dışında geçirecek olan Yıldırım'ın, teknik direktör adayları ile temas kurmasına ve gerekirse sözleşme imzalamasına karar verdiler. Yıldırım da bu yetkiyle Daum ve Trapattoni ile masaya oturup anlaşma zemini arayacak.

Soydan'dan Carew'e tam not!
Futbol şube sorumlusu Selim Soydan, dün gece Bayern Münih-Rosenborg maçında Norveç takımının yıldızı Carew'i izledi. Soydan, Rosenborg'un golünü atan Carew'e tam not verdi. Bu arada Carew'e Dortmund'un da talip olduğu bildirildi. Soydan, Bayernli Jardel'i de beğendiğini ifade etti. Bugün Portekiz'e geçecek olan F.Bahçeli yönetici, Portolu Jardel ve Sparta Praglı Lokvenc'i de seyrettikten sonra dönüp, yönetime raporunu verecek.

Vefa Küçük'ün büstü kalkıyor
Fenerbahçe yönetimi, kongrede "Seçilirsem kulüpteki büstümü kaldırıp, yerine Atatürk'ün heykelini koyacağım" diyen Vefa Küçük'e, dediğini yapması için mektup yazacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır