kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Acı ama gercek
Yönetim, "Hep bize karşı iyi oynayan futbolcuları alırdık. Artık esprimiz kalmadı. Bu sezon da G.Saray maçlarında yıldızlaşanları transfer edelim" fikrini benimsedi

Fenerbahçe'nin halini artık F.Bahçe Yönetim Kurulu bile kabul etti. Sarı-lacivertlilerin pazartesi akşamı yaptığı yönetim kurulu toplantısında "Transferde kimleri alalım?" sorusu gündeme geldi. Artık herkesin bildiği flaş isimler ortada dolaştı. Bazı yöneticiler, "Antalyasporlu Zafer, Gaziantepli Erhan Albayrak ve Oktay gibi, bizim maçlarda patlama yapan futbolcular var. Onları transfer edelim kurtulalım" fikrini ortaya attı.

Toplantıda tarihi konuşma
Ancak bu fikir pek kabul görmedi. Çünkü, yönetimin çoğu F.Bahçe gerçeğinin farkındaydı. İsmi gizli kalması gereken bir yönetici çıkıp tarihi konuşmayı yaptı: "Beyler, F.Bahçe'ye karşı iyi oynamak artık marifet değil ki! Esas zor olan G.Saray karşısında kendini göstermek. Bize karşı iyi mücadele edenleri transfer edersek yine hüsrana uğrarız. Ama G.Saray maçında yıldızlaşanları almak daha akıl karı."

G.Saray'a darbe de vuracak
Yönetimin bu kararının altında başka bir taktik de yatıyor. Sarı-lacivertlilerin politikasını duyan ve sezon sonuna kadar G.Saray'ın karşısına çıkacak olan futbolcular, varlarını yoklarını sahaya dökecekler, çok daha hırslı oynayacaklar. Kısacası bu karar, G.Saray'a darbe özelliği de taşıyacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır