kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ANAP'lı Sevgili en şık hacı adayı
ANAP Siirt Milletvekili Nizamettin Sevgili, Türkiye'den getirdiği yakası sırma işlemeli entarisi ile hacda büyük sükse yaptı

Mekke - Hac için gelenleri ağırlayan beş yıldızlı Umm Alqura otelinin lobisinde, zengin hacı adaylarının birbirlerine "Kim bu?" diye sorduğu şık kıyafetli kişi, ANAP Siirt Milletvekili Nizamettin Sevgili çıktı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuna göre 4.600 dolar ödeyenlerin kalabildiği otelin lobisinde düzgün Arapça konuşması ve şık Arap kıyafeti ile Nizamettin Sevgili gerçekten de merak edilecek, ilgi duyulacak bir görüntü sergiliyor.

İPEK ENTARİ
Türkiye'den getirdiği ve Mekke'ye iner inmez giydiği entarisi ipek... Altın sarısı işlemeleri ise ışıl ışıl parlıyor. 33'lük kehribar tesbihi ve rugan pabuçları ile tam bir petrol zengini görüntüsünde.

Daha önce bir kez daha gelmiş kutsal topraklara. Ancak bu kez, eşini getirmek istemiş. Mekke manzaralı beş yıldızlı otelin terasında Nizamettin Sevgili'ye Arap garsonlar özel ilgi göstererek hizmet veriyor.

Sipariş ettiği çay ve kahvelerin ikramı diğer müşterilerden farklı. Bize ikram ettiği çay kristal bardaklarda geldi. Sevgili, kutsal toprakların heyecanını hissettiği için bu özeni gösterdiğini söylerken, kendisine gösterilen aşırı ilginin de yüklü bahşişe mal olduğunu belirtiyor ve şöyle konuşuyor: "Mekke'nin kendisine has özellikleri var. Burada entari giymeyi seviyorum. Biraz da şık galiba. Milletvekili olduğumuzu da bildikleri için fazla ilgi gösteriyorlar. Bu da bahşişe yansıyor. Helal olsun. Çok iyi bir organizasyon. İnsan kendisini huzur içinde hissediyor."

Taki DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır