kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Kan davası

Ligin birinci devresinde İstanbul'da oynanan karşılaşmada çıkan tatsız olaylar ne yazık ki bu maça kadar kan davası gibi süregelmişti. İnanılmaz baskı ve tezahürat altında Arçelik'in maçı kazanması akıl alacak gibi değildi.

Nefes kesen bir mücadele izledik zirve yolunda. Ancak böylesine stres, gerginlik ve tansiyon altında ne kadar kalite olabilirdi? Heyecan temposu 5 set boyunca sürdü. Aynı tribünlerden gelen küfürler gibi. Seyirciler takımlarını destekleselerdi Erdemirspor, bu maçtan galip de çıkabilirdi. Arçelik kadar, kendi takımlarını da strese soktular.

Ivanov tahrik etti
Maçtan sonra yine nahoş olaylar çıktı. Arçelik pasörü Ivanov'un da hareketlerine dikkat etmesi gerek. Yoksa yaptıklarının sonucuna katlanmak zorunda kalır.

Voleybola bu olaylar yakışmıyor. Emniyet güçleri olmasa olaylar daha da büyüyebilirdi. Bu sporun salonuna yaraşır bir centilmenlik gerekiyor.

Maça gelince... Bu stres altında bizim de oyuna konsantre olmamız zordu. 5 set boyunca Erkan ile Andrei'in muhteşem mücadelesini izledik. Sonuçta galip çıkan Erkan oldu.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır