kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yolsuzluk kazaları
ORTASINDAN TEM otoyolu geçen Sultanbeyli ilçesinde, TEM'e giriş-çıkışı sağlayacak düzenli bağlantılar yapılmadığı için sık sık trafik kazası meydana geliyor.

Bu kazalarda çok sayıda insan ölüyor veya yaralanıyor. Karayolları yetkilileri kendilerine bu konuda yapılan israrlı başvurulara rağmen sorunun üzerine eğilmiyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Yahya Karakaya, "ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'la görüştük; yol sorunumuzu çözeceğini vaad etti. Ancak bu vaad yerine getirilmedi" dedi.

TEM'e giriş-çıkış yolları açılmadığı için kazalara müdahalelerin de geciktiğini vurgulayan Karakaya, "Ambülanslar kaza mahalline zamanında ulaşamıyor. Bu da can kaybı açısından riski arttırıyor. Sorunun çok ciddi bir insani yönü var. Yetkililer hiç değilse bunun farkına varsınlar" diye yakınıyor.

Başkan Karakaya sorunlarını çözmeye katkıda bulunan kim olursa olsun onu alkışlayacaklarını ve müteşekkir olacaklarını da sözlerine ekledi. 250 bin nüfuslu Sultanbeyli'nin halkı da, "Yolumuz ölüm yolu olmaktan kurtarılsın. Bu kabus artık sona ersin" diye feryat ediyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır