kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sıkıyönetim
Önceki gün Erdal Abi ile gezip rezaleti gören Vali Çakır dün polisi Gedikpaşa'ya yığdı araçlar çekildi, kaldırımlar temizlendi, bölgeye düzen ve huzur hakim oldu

HİÇ BEKLEMEDİ
VALİ Erol Çakır Gedikpaşa'yı önceki gün Erdal Abi ile gezerken sokakları tıkayan çöp yığınlarına, kaldırımları işgal edip geçilmez hale getiren tezgahlara, yol kenarlarına gelişigüzel parkedip duvar örmüş araçlara, atelyelerde işçilerin son derece sağlıksız koşullarda çalıştırılmasına çok kızdı, Erdal Abi'ye "Bu işi bitireceğim" dedi. Çakır harekete geçmek için hiç beklemedi.

BÜYÜK TEMİZLİK
ÇAKIR dün bütün polis gücünü Gedikpaşa'ya yığdı. Çevik kuvvet, trafik ekipleri, çekiciler bölgeye sevkedildi. Yol kenarlarına duvar ören araçlar çekildi, kaldırımlar işgalci tezgahlardan temizlendi, kafasının dikine giden esnafa cezalar kesildi, çöp tepecikleri kalktı, bir kaç saat içerisinde keşmekeş gitti, Gedikpaşa bölgesine nizam-intizam geldi.

BELEDİYEYE DERS
POLİSİN büyük operasyonu sırasında ortalıkta bir tek belediye zabıtası görünmedi. Polis yetkilileri kuralsızlığın devamı halinde daha sert ve köklü önlemlerin alınacağı konusunda esnafı uyardı. Operasyon sırasında ortalıkta belediye zabıtası görünmedi. Eminönü Belediyesi'nin operasyondan ibret dersi çıkarıp çıkartmayacağı merak ediliyor.

RAMAZAN YAZGAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır