kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Düğünde gördü, evine götürdü siyasi iftira dedi
4 çocuk babası Belediye Başkanı, düğünde gördüğü genç kızı evine kuma götürdü. Kaçırdığı iddiasına ise 'siyasi iftira atıyorlar' yorumunu yaptı

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sofulu Belde Belediye Başkanı, evli ve 4 çocuk babası Adnan Beydilli, bir düğünde oynarken gördüğü Sultan Önen'e âşık oldu. Başkan, kızı evine getirirken; kızın ailesi Savcılığa başvurup kızlarının bulunmasını istedi.

OYNARKEN AŞIK OLDU
Gedikli köyünde bir arkadaşının düğününe davetli olarak katılan Sofulu'nun ANAP'lı Belediye Başkanı Adnan Beydilli (37), 21 yaşındaki Sultan Önen ile arkadaşlığını ilerletti. Adana Barosu avukatlarından Ebru Civelek'in yanında çalışan Önen'e sırılsıklam âşık olan Beydilli, gönlüne söz geçiremedi ve bayram tatilini fırsat bilerek, genç kızı evine getirdi.

Sultan Önen'in evine gelmemesi üzerine telaşa düşen babası Adem Önen, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, kızının bulunmasını istedi. Sultan Önen, ailesine, "Ben başkanı seviyorum. Davadan vazgeçin" mesajı gönderdi.

Başkan ise, olayı yalanlayarak, "Ben siyasi bir adamım. Rakiplerim beni kötülemek için böyle iftira atıyorlar. Kimseyi kaçırmadım" dedi.

EŞİ RAZI
Belediye Başkanı'nın 4 çocuk annesi eşi Güler Beydilli ise gazetecilere sadece, "İstemişse kaçırabilir. Ben ne diyeyim" dedi.

Nazan ERDEM


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır