kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Çivici'den kaçarken 'bıçakcı'ya yakalandı
'Çivici katil' namlı koğuş ortağından korkan sapık cani Ayhan Kartal, yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Koğuşunun değiştirilmesi canına mal oldu

AYHAN Kartal 1985'te 13 yaşında bir erkek çocuğuna tecavüz ederek öldürmüştü. Yakalandıktan sonra 'had safhada ruhsal problemi olduğu için' Bakırköy'e kapatılmış ve 1,5 yıl müşahade altında tutulduktan sonra serbest bırakılmıştı. Kartal bu defa da 1989 yılında 9 yaşında bir erkek çocuğunu tecavüz ederek öldürmüştü. O zamandan bu yana da Manisa Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesi'nde gözetim altına tutuluyordu. Ayhan Kartal, Manisa'da, kamuoyunda, iki kişiyi yüzlerine çivi çakarak öldürdüğü için "çivici katil" olarak bilinen Süleyman Aktaş ile aynı koğuşta kalıyordu. Ayhan Kartal bir süre sonra hastane yönetimine başvururak, "çivici"den korktuğunu söylemiş ve başka bir koğuşa nakledilmişti.

DELİK DEŞİK ETTİLER
Bu koğuşta gasp suçlusu Ali Kaya ve iki cinayeti olan Tayfun Şahin de müşahade altında tutuluyordu. Kaya ve Şahin, Kartal'a, erkek çocuklarına tecavüz edip öldürdüğü için' kin besliyorlardı. Geçen hafta içinde Kartal'ı boğmaya kalkışmışlar, ancak başaramamışlardı. Ancak önceki gece yarısı Ayhan Kartal'ı uyurken bıçakla delik deşik ettiler. Ayhan Kartal, karın ve göğüs bölgesinden aldığı bıçak darbeleri sonucu öldü.

Turgay DUYAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır