kapat

15.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Garaj'da kuyruk
Türkiye'nin en ucuz 'outlet'i Mudo Maslak Garaj'da ev eşyasından bahçe mobilyasına, kadın-erkek-çocuk giyimine kadar 20 bin ürün var

UCUZUN ucuzunu arıyorsanız, İstanbul'da bir adres var: Mudo Maslak Garaj. Türkiye'nin en ucuz 'outleti'nde, ev eşyasından bahçe mobilyasına, hediyelik eşyadan, kadın-erkek-çocuk giyimine kadar 20 binin üzerinde çeşit satılıyor.

Garaj satışı, bir Amerikan deyimi. Amerikalılar'ın evlerinde kullanmadıkları eşyalarını garajlarında satma mantığını Türkiye'de Mudo hayata geçirdi ve Maslak Garaj açıldı. Bayram öncesinde Mudo Maslak Garaj'da uzun kuyruklar oluşuyor. Bayramlık giysi ya da bayram hediyesi almak isteyenlerin tıklım tıklım doldurduğu Garaj, hafta içi 11.00-21.00, haftasonu 11.00 23.00 saatleri arasında açık kalıyor.

MALİYET DÜŞÜK OLUNCA
Yan yana salonlar, standlar, insanı kışkırtan fiyatlarıyla Garaj'da, çok ünlü markaları taşıyan eşyalar satılıyor. Ayrıca dev bir kitap fuarı da var içinde. Garaj'ın ilginç müşteri profili var. Alışveriş arabasını tıka basa dolduranlar arasında birçok ünlü ismi bir arada görmek de mümkün. Maslak Garaj Müdürü Cihan Demir'in görüşleri şöyle: "Burada satılan malların fiyatlarının düşük olmasının nedeni, mağazanın giderinin düşük olmasından kaynaklanıyor. Dekor ve ışıklandırma masrafları azalınca maliyet de düşüyor. Bu da ürünlerin fiyatına, müşteri lehinde yansıyor."

KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR
Mağazamızın ikinci katında bir ay önce satılmaya başlanan ev eşyalarına rağbet oldukça büyük. Adeta kapış kapış gidiyor. Özellikle, telsiz telefon, çaydanlık seti, çeyiz seti, kahve makinesi, Sindy bebek seti, fotoğraf makinesi, bisiklet ve set üstü ocak gibi eşyalar çok cazip fiyatlarıyla Garaj'ı dolduranları cezbediyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır