kapat

12.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz, İtalya'ya uçtu
Geçen bayram kimseye haber vermeden eşiyle Mısır'a giden ANAP lideri Mesut Yılmaz, Kurban Bayramı tatili için İtalya'nın Sardunya adasını seçti

ANAP lideri Mesut Yılmaz, geçen bayram olduğu gibi bu bayram da gizlice tatile çıktı. Ramazan Bayramı'nı geçirmek için sessiz sedasız Mısır'a giden ve tatil boyunca tekneyle Nil Nehri'nde dolaşan Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, Kurban Bayramı için yine ilginç bir yer seçtiler, Sardunya Adası'na gittiler.

Yılmaz ailesine bu gezide ANAP milletvekilleri Cavit Kavak ve eşi Neşe Kavak ile TBMM Başkanvekili Nejat Arseven ve eşi Düriye Arseven eşlik ediyor. Yılmaz'ın beraberinde koruması Abdullah Mutlu'yu da götürdüğü öğrenildi. İstanbul'dan dün saat 08.15'de kalkan özel bir uçak, Yılmaz ailesi ve dostlarını Akdeniz'in lüks tatil bölgelerinden Sardunya Adası'na ulaştırdı.

Meclis, 21 Mart Salı gününe kadar tatil olduğundan grubun önünde doya doya tatil yapabilmek için yaklaşık 9 günlük bir zaman bulunuyor. Ancak gidiş tarihi gibi dönüş tarihini de gizli tutan Yılmaz'ın bayramın son iki günü için hazırlanan Rize ve Trabzon gezisi için bayramın ortasında dönebileceği belirtiliyor.

DİĞER LİDERLER YURTTA
ANAP lideri Yılmaz, geçen bayram tatilini yine aynı isimlerle birlikte Nil nehrinde geçirmişti. Tatilini geçirdiği yeri hem partililerinden hem de basından gizleyen Yılmaz'ın Mısır'a gittiği sonradan öğrenilmiş, ancak Türkiye'den giden gazeteciler Yılmaz ve beraberindekilerin izini bulmayı başaramamıştı.

Diğer liderler bayram tatilini Türkiye'de geçirmeyi planlıyor. Seçimden sonra Kıbrıs'ta kısa bir tatil yapan ve geçen bayramı Ankara'da geçiren Başbakan Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit'in yine başkentte kalacağı belirtiliyor.

Tatil fırsatını ya evinde ya da memleketi ve seçim çevresi Osmaniye'de değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu bayram da bir veya iki günlüğüne Osmaniye'ye gideceği öğrenildi.

Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ise bayramda başkent Ankara'da kalmayı tercih ediyor. Recai Kutan'ın bayramın son gününde Diyarbakır'a giderek partisinin il kongresine katılması bekleniyor.

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in de bayramda Türkiye'de olacak. Çiller'in bayrımı İstanbul'da ailesiyle birlikte geçireceğini belirtiliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır