kapat

12.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yoğurtlu Patlıcan Ezmesi
MALZEMESİ
* 2 kahve fincanı sızma zeytinyağı
* 1/2 kahve fincanı limon suyu
* 6 adet patlıcan
* 3 adet Çarliston biber
* 2-3 diş sarmısak
* 2 su bardağı yoğurt
* 1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANISI
*Zeytinyağı ve limon suyunu çırpın.*Patlıcan ve biberleri harlı ocak ateşinde közleyin, kabuklarını su altında bıçakla sıyırı. Sapları kesin, suyunu sıkın. *Zeytinyağ limon karışımına yatırın, ezerek karıştırın.*Sarmısağı yoğurda katın, patlıcanlarla karıştırın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır