kapat

12.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kim bu esrarengiz adam?
Kapatılan RP'nin lideri Necmettin Erbakan, 1 yıllık mahkumiyet kararının açıklanmasıyla ziyaretçi akınına uğradı. Erbakan'ın Balgat'taki evine giren yüzü kapalı ziyaretçi merak uyandırdı

KAPATILAN Refah Partisi'nin siyasi yasaklı lideri Necmettin Erbakan, 1 yıllık mahkumiyet kararının açıklanmasından sonra hukukçu kurmaylarıyla bir araya geldi. Hamidiye Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra Balgat'taki evine giden Necmettin Erbakan, bundan sonraki hukuki süreç ve yapılması gereken işlemler konusunda bilgi aldı. Şevket Kazan, Hasan Hüseyin Ceylan, Ahmet Tekdal, Şeref Malkoç, Süleyman Arif Emre'nin içerde olduğu sırada Balgat'taki eve ilginç bir konuk geldi. Taksiden inen konuğun, yüzünü kaşkolla sararak kapatması nedeniyle kim olduğu anlaşılamadı. Saat 13.20 sıralarında geldiği evden yaklaşık bir saat sonra yine yüzü kaşkolla sarılmış şekilde ayrılan konuk, Erbakan'ın korumalarının otomobiline binerek Balgat'tan ayrıldı.

TESELLİ VERDİ
Bu arada Necmettin Erbakan, Diyarbakır DGM tarafından verilen cezanın açıklanmasından sonra geçmiş olsun ziyaretine gelen FP'li yeni ve eski milletvekilerinin çok üzüldüğünü görünce, kendi üzüntüsünü bir kenara bırakıp onları teselli etmeye çalıştı. Her işte bir "hayır" olduğunu anlatan Erbakan, gözyaşları içinde kendisini dinleyen ziyaretçilere umut vermeden de edemedi: "Birileri böyle istedi. Ama yılmak yok. Mücadeleye devam."

Bülent UZUN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır