kapat

12.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Özkanlar'ın düğünü
BAŞBAKAN Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hüsamettin Özkan'ın kızı ekonomist Özlem Özkan (24) ile İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Erdoğan Alkin'in oğlu, İktisatçı Doç. Dr. Emre Alkin, Ceylan Intercontinantal Otel'de seçkin konukların katıldığı sade bir düğünle evlendi.

Konukları, Hüsamettin Özkan ve eşi Çiğdem Özkan ile dünürleri Erdoğan Alkin karşıladı.

Balo salonunda gerçekleşen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın kıydığı nikahta, gelinin nikah şahidi Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, damadın ise ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz oldu.

DEMİREL-YILMAZ ŞAHİT
Özlem Özkan Alkin'in giydiği omuzları dekolte, tül işlemeli, üzerinde çiçek ve tüyler bulunan ve oldukça geniş etekli gelinliği Yıldırım Mayruk dikti. Makyajı Oya Tolga, saçlarını da Mos Kuaför'den Muammer yaptı. Yeni evliler geceyi Ceylan Intercontinental Otel'de geçirdi.

Hüsametin Özkan ve eşi Çiğdem Özkan düğünde şıklıklarıyla da dikkat çekti. Hüsamettin Özkan koyu renk takım elbise giyerken, eşi Çiğdem Özkan, yeşil ve siyah renkli sade ve zarif elbisesiyle dikkat çekti.

KİMLER KATILDI
Düğüne; Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel, TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut, ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, eşi Berna Yılmaz, kabinenin bütün bakanlarıyla çok sayıda milletvekilinin yanı sıra Medya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinç Bilgin, Medya Holding Murahhas Azası ve Yayın Grubu Başkanı Zafer Mutlu, gazetemiz yazarı Yavuz Donat, ATV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca ile iş, siyaset ve medya dünyasından seçkin konuklar katıldı.

(SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır