kapat

12.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Mudo Garage'da bayram alışverişi
Mudo Maslak Garage Sale bayram alışverişini, "Yüzlerce çeşit, en ucuza' sloganıyla başlattı. 4 bin 500 metrekare ile İstanbul'un en çağdaş kapalı pazarlarından birini kuran Mudo, yüzlerce markayı biraraya getirdi. Mudo yetkilileri Garage'ın bayram boyunca açık kalacağını belirterek, mağazaya alışverişe gelenler arasında iş ve sanat dünyasından ünlü simaların da bulunduğunu söylediler. Erkek giyimden, ev tekstiline, konfeksiyondan ayakkabıya, dekorasyondan mobilyaya, kadar pek çok malın satıldığı Garage'a alışverişe gelenler için otopark imkanı da bulunuyor.

Turkport Infosoft zirvesine katıldı
TURKPORT InfoSoft Summit konferansında yazılım ve enformasyon endüstrisindeki en son gelişmeleri izledi. Konferansta, markalaşma, globalleşme, iletişim modelleri, kablosuz servisler ve internetteki ürün kalitesinin kalıcılığının sağlanması gibi konular tartışıldı. Zirveye, Turkport'u temsilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cliff Polley ve Genel Müdür Ömer Erginsoy katıldı.

Numaraya değil telefona haciz var
Kamu alacaklarının tahsili amacıyla, zorunlu haller dışında, telekomünikasyon aletleri haczedilemeyecek. Abone veya kullanıcılara tahsis edilen numara ve hat kullanımı gibi intifa ve kullanım hakları üzerinde yapılacak haciz işlemlerine açıklık getiren Maliye Bakanlığı tebliğine göre, daha evvel haczedilen bu haklar, 29 Şubat 2000 itibariyle paraya çevrilmemiş olması halinde, söz konusu kanun gereği hak sahibinin sözleşmesi feshedileceğinden, hacizler hükümsüz hale gelecek ve haklar satılarak paraya çevrilemeyecek.

İthalatçıya süre kolaylığı
Tarife kontenjanı kapsamındaki bazı ithalatlardan pay almak amacıyla başvuru yapmak üzere verilen süreler, bayram tatili nedeniyle uzatıldı. Bosna-Hersek Menşeli Bazı Sanayi Ürünleri ve Macaristan Menşeli Bazı Binek Otomobilleri İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanması tebliği uyarınca ithalattan pay almak isteyenler, 29 Şubat 2000'den itibaren 20 gün yerine 25 gün içinde başvurabilecekler.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır