kapat

08.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fatura 26 trilyon
Revizyon hedefleyen yönetim, futbolcu transferine 40, yeni teknik adam için ise 5 milyon dolar ayırdı

En az 10 futbolcu alınacak
Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan F.Bahçe'nin önümüzdeki sezon yapmayı planladığı yeniden yapılanma için asgari 45 milyon dolara (26 trilyon lira) ihtiyacı olacak. Kadroyu Rüştü, Abdullah, Ogün, Alpay, Tayfun ve Moldovan dışında baştan aşağı değiştirmeyi ve her mevkiye en az 2 kaliteli isim transfer etmeyi düşünen sarı-lacivertliler, yurtdışından 4 veya 5, yurtiçinden 6 oyuncuyu almaya çalışacaklar.

Hocada öncelik Terim'de
Yönetimin yabancı transferine 20 milyon dolar ayırmayı planladığı öğrenildi. Alınacak futbolcuların en az üçü yıldız isimler olacak. Gerekirse, bu rakamın üstüne de çıkılacak. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'i almaya çalışan sarı-lacivertliler, bunu başaramazlarsa rotayı yurtdışına çevirecek. Yeni teknik adamla asgari 3 yıllık sözleşme yapılması planlanırken, bu işleme de 5 milyon dolarlık bütçe ayrıldı.

Zafer, Tolga ve Yusuf'a kanca
F.Bahçe yönetimi, Türkiye'den de önemli transferler yapmayı planlıyor. Yurtiçi transferlerine de 20 milyon dolar ayrıldı. Öncelikle Alpay'ın işinin bitirilmesi hedefleniyor. Samsunsporlu Ali, Antalyasporlu Zafer, Denizlisporlu Yusuf, Gaziantepsporlu Erhan Albayrak, Gençlerbirliği'nden Tolga ve Ümit Karan, Bursaspor'un genç forveti Murat, ilk etapta tavsiye edilen isimler arasında yer alıyorlar.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır