kapat

08.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Belçika'da utanç
Belçika'da 32 yaşındaki kadına ormanlık alanda sırayla tecavüz eden 11 gençten 8 tanesinin Türk çıkması, bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın yüzünü kızarttı

BELÇİKA'NIN Liege kenti yakınlarındaki ormanlık alanda, kaçırdıkları Belçikalı bir kadına tecavüz eden 11 kişiden 8'i Türk çıktı. 32 yaşındaki kadın 3 saat boyunca tecavüze uğradıktan sonra 'öldü' sanılarak olay yerinde bırakılmıştı. Olay Belçika'da yaşayan Türkler için utanç oldu.

Tecavüz olayı hakkında çok yönlü soruşturma başlatan Liege Polisi, Droixhe Kasabası'nda ikamet eden Faslı Abdelmotaleb'in (18) 25 Şubat'ta aldığı ifadesinden yola çıkarak Türk gençlerinden Saint Nicolas'da oturan Yavuz (18), Grace Hollongen'den Mesut (20), Yıldıray (20), Erdal (21) ile Liege'den Yusuf (20), Şükrü (19) ve Montegnee'den (18) gözaltına aldı.

Polis, Saint Nicolas'dan Fatih (19), Liege'den Bilal (19) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin daha arandığını açıkladı.

ÖLDÜ SANDILAR
Liege Savcılığı, Lantin Cezaevi'nde tutuklu bulunan gençlerin suçu kabul ettikleri ancak, gözcülük yapan bir kişiye para vererek kadın ile birlikte olduklarını söylediklerini açıkladı.

Liege Polisi, 3 gencin 24 Şubat geceyarısı mavi Mercedes marka arabalarına aldıkları kadını silah zoruyla Saint Gilles kilisesinin yakınlarında ormanlık alana götürdüklerini açıkladı.

Liege Polisi, daha sonra bu gençlerin yanına kırmızı renkli Opel Kadet ve beyaz Volkswagen Golf marka arabalarla başka gençlerin de geldiğini, kadına üç saat boyunca tecavüz edildiğinin tespit edildiğini söyledi.

Fikret AYDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır