kapat

08.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cim Bom'un son transferleri
Galatasaray, 1999'da, hem futbolcu, hem de üye transferleriyle başarıyı yakaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, geçen yıl içinde iş ve sanat dünyasının 314 başarılı ismini üyeliğine katmayı başardı

FUTBOLCULAR açısından doğru seçimler yapan son yılların flaş takımı Galatasaray, 1999'da üye transferinde de en başarılı kulüplerdendi. Geçen Cumartesi Galatasaray mali kongresinde yayınlanan 2000 yılı bütçe raporunda adları geçen yeni üyeler arasında iş dünyasından sanatçılara birçok ilginç isim dikkat çekti.

Kamuoyu önüne çıkmaktan fazla hoşlanmayan Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Çukurova Holding'in sahibi Mehmet Emin Karamehmet, flaş tranferlerden. Karamehmet'in şirketleri arasında, Yapı Kredi, Pamukbank, GSM operatörü Turkcell, Türkiye'nin en büyük İnternet servis sağlayıcılarından Superonline da bulunuyor. İstanbulspor'a başkanlığı döneminde üyelikten çıkarılan Cem Uzan da Galatasaray'a yeniden üye oldu.

Kulübün yeni üyeleri arasında Toprakbank Genel Müdürü Nejat Zafer Ataman da var. Toprak Grubu'nun finans prensi olarak da adlandırılan Ataman, Toprakbank'ın başına geçmeden önce Toprak Leasing, Toprak Factoring ve grubun yeni bankası Toprak Yatırım'ın da genel müdürlüklerini yapmıştı.

TÜSİAD Genel Sekreteri Haluk R. Tükel, Medya Holding Murahhas Azası Şükrü Karahasanoğlu da Galatasaray Kulübü'nün yeni üyeleri arasında... Ekonomi basınının duayenlerinden gazeteci-yazar Osman Ulagay'ın oğlu Nezih Alp Ulagay da Galatasaray'a üye oldu.

SANATÇILAR DA VAR
Sarı-kırmızılı renklere sevdası bilinen ünlü pop müzik sanatçısı Kenan Doğulu bu isimlerden... Cim-Bom, Trabzonsporluluğu bilinen Osman Yağmurdereli'yi de transfer etmiş görünüyor. Yağmurdereli, 1999 yılı içinde Galatasaray'a üye ünlüler arasında. Galatasaray Kulubü'nün üyeliğine giriş 1999 yılı içinde 2 milyar, yıllık aidat ise 20 milyon liraydı. Üyeliğe giriş ücreti 2000 yılında 5 milyar liraya çıktı. Galatasaray'da üyelikler A, B ve C tipi olmak üzere 3'e ayrılıyor. A tipi üyelik için Galatasaray Lisesi mezunu olmak gibi ön şartlar gerekiyor; B grubu üyeler ise eş ve çocukların yararlanabildiği bir üyelik sınıfı. C tipi üyelik için Galatasaray ile direk yakınlıklar ön şart olarak aranmasa da referans sahibi olmak gerekiyor.

SPOR SERVİSİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır