kapat

08.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Vakıf'tan tatil kredisi
Vakıfbank, uzun bayram tatilini göz önüne alarak, aylık 3.75 faizli, maksimum 36 ay vadeli 500 milyon liralık tatil kredisi çıkardı

Vakıfbank, 20 yıl vadeli konut kredisi uygulamasının ardından, uzun bayram tatilini de dikkate alarak bu kez özel bir "Tatil kredisi" programı geliştirdi. Aylık 3.75 faizli maksimum 36 ay vadeli tatil kredisi limiti 500 milyon lira olarak belirlendi. Kredi tutarı, müşterinin kendisine değil, müşteri adına doğrudan seyahat acentası veya otellere ödenecek.

Vakıfbank Genel Müdürü Altan Koçer, tatil kredisinin, iç turizmi canlandırmaya bir katkı sağlayacağın belirtti ve "Gazete ilanlarından 4 kişilik bir ailenin 1 haftalık konaklama bedelini esas alarak hesaplama yaptık. 500 milyon lira limit, müşterinin özel durumuna göre gözden geçirilebilir" dedi.

Kredinin koşulları
Vakıfbank'ın geliştirdiği tatil kredisinin kullanım şartları şöyle:

* Limit: 500 milyon lira.

* Faiz ve Vade Yapısı: En az 1 ay en çok 36 ay vadeli kullandırılacak. Kredi, aylık eşit ya da değişken taksitler halinde geri ödenecek. Krediye her vadede aylık 3.75 faiz uygulanacak.

* Kefil: Maaşını Vakıfbank'tan alan kişilerden kefil istenmeyecek. Maaşını Vakıfbank'tan almayan memur ve özel sektör çalışanları ile serbest meslek sahiplerinden ise bir kefil istenecek.

* Kredi Ödeme Esasları: Tatil kredisinden yararlanmak isteyen müşteri, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği veya Türkiye Oteller Birliği tarafından belirlenen turizm firmalardan, turistik tesislerden birine başvurarak, konaklayacağı yere ve tarihe göre, bedelini öğrenecek.

* Müşteri Güvenilirliği: Tatil kredisi, kesinlikle ödeme gücü yerinde ve işi sürekli olan kişilere kullandırılacak.

* Diğer Koşullar: Kredi kullananlara, hayat sigortası yaptırılmayacak. organizasyon aksaklıklarından banka sorumlu tutulamayacak.

Okan MÜDERRİSOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır