kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir Terim yeter
G.Saray Teknik Direktörü'nün elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu söyleyen Bulak, "Ama Terim'ler yaratmaya çalışmak yerine, yeni isimleri bu yarışın içine sokalım" dedi

Trabzon Teknik Direktörü Giray Bulak, SABAH'a konuştu. G.Saray'ın ve dolayısıyla Terim'in başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Bulak, buna karşın "Trabzon'un Terim'i" olarak anılmaktan rahatsız olduğunu söyledi. Bulak, "Herkesin farklı bir yapısı vardır. 'Kopya Terimler' peşinde koşmayalım. Yeni isimleri bu yarışa sokalım" dedi.

Yeni yapılanma şart
Trabzon'a gelene kadar zorlu yollar aştığını ifade eden Bulak, "Her geçen gün bir şeyler öğrenerek, kendi çabamla, kimsenin desteği olmadan ulaştım buralara. Kolay bırakmam" diye konuştu. Trabzon'un acilen yeniden yapılanması gerektiğini belirten Bulak, "Şu anda çekirdek bir kadromuz var. 5-6 mantıklı transferle geniş kadroya sahip olacağız" ifadesini kullandı.

Sorun istikrarsızlık
Bulak, Trabzon'un başarısızlığındaki düşüşü de şöyle yorumladı: "Bunun nedenleri komplikedir. Amatör takım sayısının artması, arsa futbolunun bitmesi, kulüplerin iyi yönetilmemesi, sık hoca ve yönetim değişikliği bunu hazırlayan etkenlerdir. "

Hiç müdahale yok
Yöneticileri kendisini yönlendirdiğine dair haberlerden rahatsız olduğunu da vurgulayan Bulak, "Doğanspor'da iken yöneticiler sohbet arasında önerilerde bulunuyorlardı. Burada o bile yok. Soyunma odasına yönetici girmez, kamplarda yönetici kalmaz" ifadesini kullandı.

Hami sorunu suni
Hami'yi yedeğe çekmesi konusunda ortaya atılanların suni olduğunu belirten Bulak, "Eşlerimizin birbirleriyle konuşmadığı doğru. Ama bu yeni bir şey değil. Benim bu nedenle Hami'yi kesmem de sözkonusu olamaz. Bazıları 'Hami koltuk değneğiyle de oynar' diyor. Bu söz Hami 40 yaşına geldiğinde geçerli olabilir. Ama şimdi daha genç ve çok daha iyisini yapabilir. Ben onun kapasitesini bildiğim için bunlar oldu. Bence bunları söyleyen insanlar, Hami'yi daha çok çalışması için yönlendirmeye çalışmalılar" yorumunu yaptı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır