kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kılıçbalığı yaka yahnisi
MALZEMESİ
* 4 dal koruk salkımı (turşu olabilir)
* 100 gr. tereyağı
* 1 çay kaşığı sakız
* 1 su bardağ üzüm suyu
* Tuz, biber

HAZIRLANIŞI
Kılıç filetolarını tereyağında hafifçe pişirin. Tuzunu, biberini kontrol edin. Daha sonra koruk suyunu, salkımları, sarmısağı, ezilmiş sakızı ilave edin. Kaynama noktasına getirip üstünü kapatın ve 12 dakika pişirin. Sıcak servis edin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır