kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bekle beni G.Saray
Gineli yıldız, "Avrupa'da sakatlanan futbolcuya herkes destek çıkar. Türkiye'de ise tam tersi... Ancak artık bunları unuttum. Borcumu G.Saray maçıyla öderim" dedi

Şeytanın bacağını kırdı
F.Bahçe'nin Gineli futbolcusu Oulare, uzun bir sakatlık döneminden sonra sahalara golle döndü. Trabzon maçında attığı golle bir anda tahta oturtulmaktan rahatsız olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Futbol oyununun nelere gebe olduğunu Türkiye'de anladım. Avrupa'da bir oyuncu sakatlandığında iyileşene kadar herkesten destek görür. Ama ben Türkiye'de bu desteği göremedim" ifadesini kullandı.

Oulare nazara geldi
G.Saray derbisinin önemini ve G.Saray'a gol atmadan F.Bahçeli olunmadığını bildiğini belirten Oulare, "En büyük hedefim G.Saray'a gol atıp, oynayamadığım maçlar için taraftara borcumu ödemek. Kalan 11 maçta da gol atıp seneye F.Bahçe'de kalmayı istiyorum" dedi. Bu arada Trabzon maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Oulare'nin durumunun ciddi olduğu bildirildi. Kulüp doktoru Dinç, "Oulare'yi 2 gün dinlendireceğiz. A.Gücü maçında oynaması şüpheli" dedi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır