kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kilit aday Canaydın
G.Saray'da Cansun ve Süren birleşmeye hazır. Ama Özhan Canaydın birleşmeye yanaşmazsa Süren seçime girmeyecek. Bu durumda bütün gözler Canaydın'da

G.Saray'da 25 Mart'taki genel kurulda kimin başkan seçileceği Özhan Canaydın'a endekslendi. Canaydın, diğer iki aday Faruk Süren ve Mehmet Cansun ile birleşmeyi kabul ederse, G.Saray'da iki yıl daha Süren devri yaşanacak. Camiada birleşme sağlanması için büyük baskı var. Süren de, "Birleşme olmazsa seçime girmem; çekilirim" diyerek, Canaydın'a manevi baskı yapıyor.

Yarın zirve var
Camianın duayenleri, 4 başkan adayı Faruk Süren, Özhan Canaydın, Mehmet Cansun ve Alp Yalman ile yarın biraraya gelecek. Olağanüstü bir divan kurulu kimliğindeki toplantıda duayenler adayları dinleyecek. Bu toplantıdan çıkacak sonucun seçimi doğrudan etkileyebileceği konuşuluyor.

Birleşmeyen hain
Cansun, tablonun perşembe gününe kadar netleşeceğini savunup, "Mali kongrede verilen 'Birleşin' mesajı açık. Bu birleşmeye karşı çıkmak G.Saray'a ihanettir. Bu dev projeleri yürütmek için en ufak yardıma ihtiyacımız varken, 'Ben birleşmem' demek kulübümüze ihanet olur" diye konuşarak birleşmeye hazır olduğunu ifade etti.

Londra'da imza
Başkan Faruk Süren ve rakibi (!) asbaşkan Mehmet Cansun ise bugün Londra'ya gidiyor. İki yönetici, Ali Sami Yen projesi için CAMS ile finans anlaşmasını imzalayıp hemen İstanbul'a dönecek ve duayenlerin toplantısına katılacaklar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır