kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte asker Tarkan'ın ilk fotoğrafları
MALATYA'DAKİ 28 günlük bedelli askerliğini tamamlayan Tarkan, o günlerde arkadaşlık kurduğu tertipleri ile bağlarını sürdürüyor.

Askerliğinin ilk günlerinde birliğinde fotoğraf çekilmesi yasak olan Tarkan, terhisinden iki gün önce İzmirli bir asker arkadaşının amatör fotoğraf makinesine elinde silahı ile poz verdi. Bu fotoğraf; askerlik anılarından söz ederken "Çakı gibi asker oldum" diyen Tarkan'ı doğruluyor. Tarkan'ın İzmirli asker arkadaşı önceki gün bu fotoğrafları ünlü sanatçının plak şirketine ulaştırdı. Fotoğrafların birer kopyası ise halen Amerika'da olan Tarkan'a postalandı.

SEZEN AKSU: HAYAL KURUYOR
Yeni albüm çalışması için Amerika'nın yolunu tutan Tarkan, gitmeden önce Fransa'ya yerleşeceğini açıklamıştı. Hatta, Sezen Aksu'yu da yanında götüreceğini söyleyerek dikkat çekmişti. Ancak Aksu, Tarkan'ın hayal kurduğunu açıkladı. Aksu, "Böyle bir şeyi düşünmüyorum. Ama Tarkan beni çok sever. Ben de onu çok severim. Ondan böyle konuşmuş olmalı" dedi. Sezen Aksu, yeni albümünün Mayıs ayında Tarkan'ınki ile birlikte müzik piyasasına sunulacağını ve aralarında güzel bir rekabet olacağını sözlerine ekledi.

Esin ÖVET


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır