kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Vali Erol Çakır hasta
KÜÇÜKKÖY Karakolu'nda bulunan Filistin askısı için, "Sopa gibi bir şey, büyütmeyin" sözleriyle Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Sema Pişkinsüt'ün tepkisine neden olan İstanbul Valisi Erol Çakır, aşırı baş ağrısı ve halsizlik nedeniyle genel sağlık kontrolu yaptırdı.

Baş ve boyun ağrısının yanısıra ayağında da bir rahatsızlığı bulunduğu ifade edilen Çakır'ın geçtiğimiz hafta da evinde yarım gün dinlendiği öğrenildi.

Valiye yakın kaynaklar, hastanede tahliller yaptıran Erol Çakır'ın yürümekte de zorlandığını belirtti. Aldığı ilaçlarla ayakta durup görevinin başında olan Çakır'ın, yardımcılarının israrıyla yarım gün dinlenmeye ikna edildiği ortaya çıktı.

Çakır'ın görevini aksatmamak için büyük bir fedakarlık yaptığını hatırlatan Vali'ye yakın kaynaklar, "Aslında daha uzun süre dinlenmesi gerekiyor. Ancak yoğun gündem nedeniyle evinde dinlenmek yerine makamında olmayı tercih ediyor" dedi. Yaptığı açıklamaya daha sonra kendisinin de üzüldüğü belirtilen Vali Erol Çakır, Filistin askısıyla ilgili soruları yanıtsız bırakıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır