kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
55'lik çapkın eroinciyi, 25'lik karısına yaptığı harcamalar yaktı
AVRUPA'YA kaçırılan eroinin yüzde 70'inin Türkiye üzerinden geçtiğini belirleyen İstanbul Narkotik Şube Polisi, peş peşe düzenlenen operasyonların sonuncusunda "çapkın eroinci" Mustafa Sezai'ye darbe vurdu.

Polis, İngiltere'de uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanıp bir süre cezaevinde kalan Mustafa Sezai'yi takip ederken, yaptığı aşırı harcamalardan şüphelendi. KKTC'de otel işleten ve kadınlara düşkünlüğüyle tanınan 55 yaşındaki Mustafa Sezai'nin, 25 yaşındaki Hassa Demirci ile evlenmek için yaptığı hazırlıklar sırasında yüklü para harcaması dikkat çekti.

5 GÜN ÖNCE DÜĞÜN YAPTI
Sezai'nin İngiltere'ye eroin kaçırma hazırlığı içinde olduğu belirlendi ve 5 gün önce muhteşem bir düğünle evlenen Mustafa Sezai ile sık sık görüştüğü Nurettin Çokan takibe alındı.

Kadıköy'de eroinin bulunduğu eve, teslimat sırasında baskın düzenleyen dedektifler, Nurettin Çokan ile ev sahibi emekli astsubay Saffet Barak'ı 15 kilo 452 gram eroin, hidrolik pres makinası ve 22 ile 45 kalibrelik mermiler ile birlikte ele geçirdi. Nurettin Çokan, mal sahibinin Kıbrıs'ta bir otel işleten Mustafa Sezai olduğunu itiraf etti. Mustafa Sezai'nin evine baskın düzenlendi. Ancak bulunamadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır