kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Koç'tan "Acil Durum El Kitabı"
KOÇ Topluluğu, 42 bin çalışanı için deprem, yangın ve sel gibi felaketler öncesinde, sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiğini tüm detaylarıyla anlatan "Acil Durum El Kitabı" hazırladı. Kitapçıkta, depremden yangına, selden kimyasal tehlikelere ve teröre karşı alınacak önlemlerin her türlü detayı yer alıyor.

Safir'in fabrikası satılığa çıktı
MANİSA'DAKİ Safir Tekstil'in fabrikası icradan satılığa çıkarıldı. Fabrikaya yaklaşık 7 trilyon lira değer biçiliyor. Şirketin sahibi Cengiz Pulcuoğlu'nun piyasaya 50 milyon dolarlık borcununun olduğu ve 31 milyon dolarlık kısmının Vakıfbank'a ait olduğu ifade ediliyor.

Tebernüş Kireççi (SHA)

Tofaş üretime tekrar başladı
TÜRKİYE'NİN en büyük otomobil üreticilerinden Tofaş, 1 hafta önce ara verilen üretime, dün sabah yeniden başladı. Yetkililer, işverenin isteği üzerine fabrikada haftasonu tatili de dahil bir haftadır üretim yapılmadığını belirterek, zorunlu tatilin bu sabah sona erdiğini söyledi.

Vestel devlerle portal kuracak
Elektronİk şirketi Alba PLC, üretmeyi planladığı Bush Internet TV serisi için Virgin Net ile ortak markalı bir internet portal'ı geliştirmek amacıyla niyet mektubu imzaladıklarını açıkladı. Alba tarafından yapılan açıklamada, daha önce Pace Micro Tekhnology ve Vestel ile stratejik ittifaklar oluşturduğu hatırlatıldı. Virgin, içerik geliştirme ve uzmanlık hizmetleri için kurulan yeni ortak girişimde azınlık hisselerine sahip olacak. Alba ayrıca sınırsız ücretsiz internet erişimi olacak yeni TV serisinin 200 sterlinden (316 dolar) düşük fiyatla başlayacağını ve sadece setüstü kutusunun 10 sterlinden ucuz olacağını belirtti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır