kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nissan Almera Nisan'da geliyor
Tasarım ve donanımında Avrupalı tüketicilerin beklentileri göz önünde bulundurulan Nissan Almera, 25 Nisan'da Türkiye'de

Avrupa'nın en verimli fabrikası ünvanına sahip İngiltere'deki Sunderland Fabrikası'nda üretilen yeni Almera, aynı zamanda Nissan'ın Avrupa'da ürettiği ilk otomobil. Nissan'ın kompakt sınıftaki temsilcisi Almera'nın en önemli özelliği önceden yerleştirilen gizli kameralar sayesinde tespit edilen davranışların, özellikle Almera'nın iç mekanı tasarlanırken, değerlendirilmesi ve böylece en üst düzeyde rahatlık sağlanması.

AVRUPALI TASARIM
Yeni Almera'nın iç mekanında Japon otomobillerinin karakteristik çizgilerinden epey uzak, Avrupalı ve güçlü bir tasarım hakim. Yüksek kaliteli malzeme ve isçilikle birleştirilen iç mekan tasarımında estetik kadar fonksiyonellik de ön planda. Primera'da da kullanılan "kanat" şeklinde ön ızgara ve modern tasarım ön farları ile dikkat çekici bir görünüşe sahip olan Almera, başarılı "hatchback" uygulaması ile hem ferah iç mekan hem de sportif bir dış görünüş sunuyor.

Türkiye'ye 1.5 litre 90 HP'lik ve 1.8 litre 114 HP'lim iki motor seçeneği ile ithal edilecek olan Almera, ayrıca "Comfort" ve "Luxury" adıyla iki de donanım paketi sunuyor. 1.5 litrelik motora sahip Comfort donanım seciyesinin fiyatı, bugünün rakamlarıyla 9 milyar 490 milyon TL olarak açıklandı. 1.5 Luxury 10 milyar 390 milyon TL'ye ve 1.8 Luxury de 12 milyar 690 milyon TL'ye satılacak.

Primera'yla aynı immobilizer sistemine sahip olan Almera'nın Comfort donanım seviyesinde elektrik kumandalı camlar, radyo-teyp, sürücü havayastığı, aktif kafalıklar, ultraviyole ışınları süzen özel camlar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Luxury donanımındaysa ek olarak dört hava yastığı, ABS, klima,Isofix çocuk koltuğu yerleştirme sistemi bulunacak


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır