kapat

07.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Monica'nın kimyası bozuldu
Amerikan Başkanı Bill Clinton'la yaşadığı seks skandalıyla adını duyuran Monica Lewinsky girdiği bunalım yüzünden kendi kendine konuşmaya başladı

Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky bunalıma girdi. Arkadaşlarına göre, Amerika başkanı'ndan sonra basit bir komedyenle birlikte olmak Monica'yı bunalıma sürükledi. Arkadaşları, Monica'nın günlerce aynı giysilerle dolaştığını, kendi kendine konuşmaya başladığını ve sebepsiz yere birden gözyaşlarına boğulduğunu söyledi.

Psikiyatri tedavisine başlayan Monica, kendisinden "yalnızca seks" istemeyen bir erkek arkadaş bulamamaktan büyük üzüntü duyuyor. Bir arkadaşı, "Monica çok tuhaflaştı. Komedyen sevgilisiyle yaptığı gariplikler de, girdiği ağır depresyonu örtmek içindi" dedi.

Monica, 28 yaşındaki yerel bir televizyonda komedyenlik yapan sevgilisi Tom Green'le bir "açıkhava basın toplantısı" düzenlemişti. Dondurucu soğukta bir restoranın çatısına basın toplantısı yapmak için çıkması herkesi şaşkına çevirmişti. Monica'yı izleyen bir gazeteci, "Bir açıklama yapmadan yalnızca aşağıyı seyretti. Sanki oradan atlamak ister gibiydi" dedi.

Amerika Başkanı Bill Clinton ile yaşadığı ilişki nedeniyle adı skandala karışan ve aşırı kilo alan Lewinsky, özel bir diyetle fazla kilolarından kurtulmuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır