kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yine futbolcuları suçladı
"Boliç çalışmayı sevmeyen, profesyonel olmayan, emek harcamayan bir futbolcu.

3 yıl F.Bahçe'de nasıl kalmış, hayret! Moshoeu bu sezon faydalı olamadı. Kemalettin takımı yaktı. Geri alınması bile hataydı."

F.Bahçe Başkan Vekili Uğur Dündar, İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde önceki gün düzenlenen panelde Antep şoku sonrası kadro dışı bırakılan Kemalettin, Boliç ve Moshoeu ile ilgili sert açıklamalar yaptı. Bir soru üzerine konuşan Dündar, şunları söyledi:

"Maçta ben bile sıkıntıdan terledim ama Boliç'in forması hiç terlememişti. Boliç, çalışmayı sevmeyen, profesyonel olmayan, emek harcamayan bir futbolcu. 3 yıldır bu takımda nasıl yer aldı, anlayamıyorum. Boliç gibi "Pazartesi günleri idman yapmayalım" teklifinde bulunan futbolcunun F.Bahçe'de yeri yok. Moshoeu, Afrika Kupası'na gittiği için faydalı olamadı. Bu maçta da hiçbir şey veremeyince kadrodışı kaldı. Kemalettin zaten takımı yaktı. A.Gücü'ne verilmiş bir futbolcunun geri alınması hataydı. Bu arkadaşların dönmek için haddinden fazla çaba harcaması gerek."

Geleceğin F.Bahçe'si
Boliç'in antrenmana çıkmamak için rapor aldığının sorulması üzerine Dündar, "Kaybeden o olur" diye konuştu. Daha sonra Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde gençlerle buluşan Dündar, istifa söylentilerini ise yalanladı. Dündar, "G.Antep Havaalanı'nda yaptığımız toplantıdan sonra alınan kararlar, bazı kişiler tarafından çarpıtılarak basına yansıtıldı. Ben bu tür çarpıtılan, abartılan görüşlerin bizim tarzımıza uymadığını dile getirdim. İstifa edeceğim yolundaki haberler de yanlıştır' dedi.

"Takımı satalım, gençlerle oynayalım" demediğini ileri sürmesine karşın, İzmir'de yaptığı son konuşmada da bu mesajı taşıyan bir üslup kullanan Dündar, ayrıca "F.Bahçe'ye tamamen yeni bir anlayış getireceğiz. Geleceğin F.Bahçe'sini yaratmak için kolları sıvadık" dedi.

Kanarya'nın dedektifleri
F.Bahçe'de göreve gelen yeni yönetim, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli takıma kazandırmak için genç ve yetenekli oyuncuların peşine düşen futbol şubesinin ikinci patronu Selim Soydan, eski F.Bahçeli futbolculara birer mektup yazdı. Şenol Çorlu, Şenol Ustaömer, Müjdat Yetkiner, Yaşar Duran, Ömer Kaner, Timuçin Çuğ, Özcan Kızıltan, İsa Ertürk, Cem Pamiroğlu, Ender Gonca, Enver Katip ve Tunay Güneysu'dan liste isteyen Soydan, daha sonra geniş katılımlı bir toplantı düzenleyip, gelecek sezonun transfer listesini oluşturacak. Bu arada yeni yönetim, futbolcuların transfer taksitlerini bugün ödeyecek. Sarı-lacivertli kulübün kasasında toplam 1.5 milyon dolar çıkacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır