kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kazancı birlik arıyor
İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın telkinleriyle bölünmeye son vermeye çalışan Kazancı ile Metin Keçeli'nin görüşmesi olumlu geçti. Tek sorun iki tarafın da başkanlığa talip olması

Beşiktaş'ta kongre yaklaşırken başkan adayı konusunda adeta enflasyon yaşanması bazı grupları birlik arayışına itti. Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Mehmet Kazancı, daha önce adaylık teklif ettiği İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın telkinleriyle camianın önde gelen isimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Kazancı, Birleşik Grup lideri Ferhat Özgen'den sonra, önceki gün de Metin Keçeli ile biraraya gelerek işbirliği teklifi yaptı. Keçeli, kendisini yönetime davet eden Kazancı'ya, "Ben de başkan adaylığını düşünüyorum. Ancak maddi gücü yüksek bir ismin listesinde çalışabilirim" yanıtını verdi.

Birleşik Grup 'Arat' dedi
Bu ikilinin önümüzdeki günlerde de bir araya geleceği ve büyük olasılıkla tarafların daha çok para veren adayın etrafında birleşeceği bildirildi. Bu durumda kendisinden 10 milyon dolar olmak üzere 35 milyon dolarlık gücü olduğunu açıklayan Kazancı bir adım öne çıkıyor. Başkan Süleyman Seba'nın kendisine veliaht seçtiği Hasan Arat'ın durumu bugün netlik kazanacak. Beşiktaş yönetimi bugünkü toplantıda Arat'ın adaylığını tartışacak.

Arat: Hizmete hazırım
Birleşik Grup da Hasan Arat'ı destekleme kararı aldı. Dün Londra'dan dönen Hasan Arat, "Güçlü bir yönetim oluşturulabildiği takdirde başkan adaylığım gerçekleşebilir. Beşiktaş'a faydalı olmak için yola çıkılması gerektiğine inanıyorum. Bu kulübe hizmete her zaman hazırım" yorumunda bulundu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır