kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uygar boşanma
Sinema ve ses sanatçısı Melike Demirağ ile yönetmen eşi Orhan Çetin boşandı. Çift el ele geldiği adliyeden yine el ele ayrıldı

ÜNLÜ ses ve sinema sanatçısı Ayşe Melike Demirağ, ikinci eşi Orhan Çetin'den tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. 5 yıllık evli olan çift, el ele geldikleri mahkeme salonundan yine el ele ayrıldı.

Kadıköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Melike Demirağ ile eşi Orhan Çetin el ele geldi. Eşiyle arasında mizaç farklılığı olduğunu belirterek anlaşamadıklarını ve bu yüzden ayrılmaya beraber karar verdiklerini belirten Demirağ, şunları söyledi: "Aramızdaki ruh ve mizaç farklılığı olup bu farklılık ve diğer sebepler evlilik birliğini her ikimiz için de çekilmez hale getirmiştir. Bu farklılık dolayısıyla çocuk da yapmadık. Evliliğimizden beklenen toplumsal fayda sağlanamamıştır. Biz de bu nedenler yüzünden beraberce ayrılmaya karar verdik."

"SEVGİMİZ SÜRÜYOR"
Demirağ ve Çetin, 5 yıllık evlilikleri boyunca birbirlerini çok sevdiklerini ve halen de bu sevgilerinin devam ettiğini söylediler. Sevgilerin ayrılıklara ve gitmelere dair olmadığını belirten Orhan Çetin, evliliklerinin sadece kağıt üzerinde bittiğini vurguladı.

Mahkemeye el ele gelen Demirağ ve Çetin, mahkeme çıkışında da el ele adliyeden ayrıldılar. Fakat Orhan Çetin'in duruşmada evlilik tarihini hatırlayamaması ve çok üzgün görünmesi dikkat çekti.

Saniye ERGÖNÜL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır