kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Deniz-Okan ilişkisinde son raunt
Akmerkez'de tokatlama olayıyla gerginleşen Akkaya ile Bayülgen'in ilişkisi yine Akmerkez'de farklı boyut kazandı. Akkaya, manken Faik Ergin'le yakalandı

Deniz Akkaya ile Okan Bayülgen'in çalkantılı ilişkilerinin son perdesinde bir başka erkek daha sahneye çıktı. Kavgalarla örülü bu ilişkiden sıkılmış görünen manken Deniz Akkaya, son günlerde dostluktan öte bir yakınlaşma içinde olduğu söylenen Best Model Of The World birincisi Faik Ergin'le Akmerkez'de objektiflere yakalandı.

Biri podyumların asabi mankeni, diğeri televizyonların agresif talk show'cusu... Dolayısıyla Deniz Akkaya ile Okan Bayülgen'in ilişkilerinde gerilim hiç eksik olmuyor. Kimi zaman Okan Bayülgen'in çapkınlık haberleriyle arası açıldı çiftin, kimi zaman Deniz Akkaya'nın eski erkek arkadaşı Gökhan Çil'in yeniden sahneye çıktığı dedikodularıyla...

Bu inişli çıkışlı, karmaşık ilişki sonunda öyle bir noktaya geldi ki Deniz Akkaya, sevgilisini Akmerkez'in ortasında, onlarca kişinin gözü önünde tokatlayıverdi. Bu, birliktelik için bardağı taşıran son damla gibi görünüyordu. Kavganın ardından alışveriş merkezinden el ele çıksalar da bir daha yan yana görünmedi bu medyatik çift.

Bir süredir yalnız görünen Deniz Akkaya cephesinde son günlerde farklı haberler dolaşıyor kulaktan kulağa. Deniz Akkaya'nın bu hummalı ilişkiden bunaldığı ve huzuru birkaç hafta önce Best Model Of The World birincisi seçilen Faik Ergin'de aradığı söylentileriydi bunlar. Ve önceki gün podyumların iki ünlü ismi Akkaya ile Ergin, Akmerkez içindeki Home Store'da başbaşa yemek yerken görüntülendiler. Bu durum karşısında son günlerde bir türlü önleyemediği öfkesi bir kez daha öne çıkan güzel manken, bir anda bağırıp çağırmaya başladı ve ortalığı ayağa kaldırdı. Daha sonra yeni bir skandal yaratmamak için arkadaşıyla birlikte oradan ayrıldı.

Taylan KILINÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır