kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ETİBANK'ın gurur gecesi
Etibank'ın özelleşmesinin 2. yıldönümü Lütfi Kırdar'da muhteşem bir geceyle kutlandı. Sezen Aksu duygusal şarkıları Uğur Yücel esprileriyle seçkin konuklara güzel dakikalar yaşattı

MEDYA Holdİng'in 2 Mart 1998'de devraldığı Etibank, özelleşmesinin ikinci yılını Harbiye'deki Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen bir geceyle kutladı.

Muhteşem geceye ünlü sanatçılar Sezen Aksu ile Uğur Yücel birlikte gerçekleştirdikleri şov ile neşe kattılar.

Etibank Genel Müdürü Zeki Ünal, eşi Nilgün Ünal, yardımcıları Murat Yüksel, Ramazan Başak ve Cahit Demir seçkin konukları kapıda karşıladı.

MİNİK SERÇE'NİN KONSERİ
Zeki Ünal'ın, Etibank'ın başarılarıyla ilgili konuşmasının ardında sahneye Sezen Aksu çıktı.

Minik Serçe 12 şarkısından oluşan nefis bir konser verdi. Aksu'ya ikinci bölümde ünlü şovmen Uğur Yücel eşlik etti. Sanatçıların sahnedeki atışmaları herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Uğur Yücel, Sezen Aksu'ya, "Bugüne kadar memleketin tüm esnaf ve sanatkarlarıyla teşrik-i mesain oldu. Yeni sevgiline (Önder Fırat) bir türlü anlam veremiyorum. Adam kel değil, üstelik mühendis. Bu adam ne marangozluktan, ne de musluk tamirinden anlamaz" dedi. Aksu yanıt olarak, "Önder, herkesin bildiği gibi mühendis değil, aynı zamanda berberdir" deyince salon gülmekten kırıldı.

Sezen Aksu ayrıca, "Benim naciz vücudum, gençlere feda olsun" gibi esprili cümleleri şov boyunca sürdürdü.

Gösterinin sonunda Uğur Yücel ve Sezen Aksu, "Yalnızlık Senfonisi"ni birlikte söyledi. Uğur Yücel, esprileriyle olduğu kadar sesiyle de beğeni topladı.

Gecede evsahipliğini, Medya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinç Bilgin, ETİBANK Murahhas Azası Önay Bilgin, Medya Holding Murahhas Azası Şükrü Karahasanoğlu yaptı. Gecenin konukları arasında, Medya Holding Yayın Grubu Başkanı Zafer Mutlu, SABAH Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ufuk Güldemir, SABAH Gazetesi Başyazarı Güngör Mengi, Turkport Yönetim Kurulu Başkan Vekili Clifford Polley, Nail Keçili, Mustafa Oğuz, Kahraman-Jülide Sadıkoğlu, Mustafa-Lüset Taviloğlu, Ayşe Beyazıt, Osman Berkman, Vural-Kanat Bayazıt, Heves-Yasin Ekinci gibi basın ve iş dünyasının tanınmış isimleri vardı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır