kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yapı Kredi'den "internet kartı"
E-ticarete yönelik yeni kredi kartları birbiri ardına çıkıyor.Yapı Kredi, sadece internet kullanıcısına özel kredi kartı sunuyor

Yapı Kredi Bankası, sadece internet kullanıcısına özel bir kredi kartı çıkardı. Müşterilerin internet dünyasına kolayca ulaşmaları ve aynı zamanda pek çok bireysel bankacılık hizmetini yapabilmeleri için tasarlanan Telewebcard, alışverişte de avantajlar sağlıyor.

Telewebcard ile yapılan alışveriş sonucunda, bakiyelerin Teleweb'de anında görülebilmesi, sistemin güvenli kullanımına katkı sağlıyor. Bu kart ile Superonline alışveriş sitesi ile 31 Ağustos tarihine kadar internet üzerinden yapılan tüm alışverişlere yüzde 2 indirim uygulanıyor. Ayrıca Teleweb'de yapılan bankacılık işlemleri için banka hiçbir masraf ve komisyon alınmıyor. Bu paketi kullanmak için müşterinin Yapı Kredi'de vadesiz tasarruf hesabının olması şartı aranıyor.

Yapı Kredi Bankası yetkilileri, e.ticaret'in günlük hayatta giderek yaygınlaşması sonucu, böyle bir karta ihtiyaç doğduğunu belirterek, tüketicilerin yüksek limitli kredi kartlarını internette kullanmak istemediğini söylediler. Yetkililer, "bu nedenle sadece internette kullanılacak bir kart tasarladık. Kartın istem dışı kullanıldığı yerlerde biz iade garantisi veriyoruz. Bu kart üzerindeki numaralar kabartma değil, karta gömülmüş" dediler.

GÜVENLİ KULLANIM
Teleweb ile yapılacak işlemlerin güvenliği Yapı Kredi ile dünyanın internet güvenliği konusunda uzmanlaşmış şirketleri arasında yapılan ortak çalışmalarla sağlandı. Teleweb'de yapılan işlemlere belirli bir süre ara verilmesi halinde kullanıcının güvenliği için sistem bağlantısı kesiliyor. Teleweb'e yeniden bağlanmak için sistemden çıkıp tekrar giriş yapmak gerekiyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır