kapat

20.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kuaförler döktürdü
İstanbullu Kuaförler, bu kez marifetlerini depremzedeler yararına sergiledi. 16 güzel mankenin hiç ücret almadan podyuma çıktığı geceden 3 milyar lira gelir elde edildi

İSTANBUL Artistik Kuaförler Derneği üyeleri, bu kez depremzedeler için Polat Renaissance Otel'de biraraya geldi. L'Oreal Professionnel Paris'in ana sponsoru olduğu ve İstanbul Artistik Kuaförler Derneği'nin düzenlediği dayanışma gecesinden elde edilen gelir depremzedelere aktarıldı. Yunanlı kuaförlerin de bir gösteri sunduğu geceye, ünlü sanatçı Gülben Ergen de ücret almadan katıldı. Saçlarını kuaförlere teslim eden birbirinden güzel mankenler, Yıldırım Mayruk'un son koleksiyonundaki tasarımlarla podyuma çıktı.

YARDIM KRİZ MASASINA
MAYRUK'UN transparan tasarımlarını giyen mankenler, davetlilere görsel ziyafet sundu. Özellikle Ebru Şancı göğüslerini ön plana çıkaran giysisiyle yürekleri hoplattı. Ayçin İnci, İrem Otuz, Duygu Akar, Didem Erol, Mika Eli, Beyza Toksoy, Belda Öztürk, Özlem Elenkalan gibi mankenlerin yer aldığı Polat Renaissance Otel'deki defileye ilgi çok büyüktü. Davetiyelerin kuaförlere dağıtıldığı gecede toplanan 3 milyar lira, Başbakanlık kriz masası kanalıyla depremzelere aktarıldı.

Mehmet KAYNAR (SHA) / Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır