kapat

20.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Yengeç burcunda bulunan Ay, kaynaklarınızla ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilir, aşk konusunda hoş sürprizle yaşayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Burcunuzdaki iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kndinizde bulabilirsiniz. Yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç burcunda bulunan Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki bulunan Ay kendinizi sevgiye çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden küçük bir hediye almak bile sizi çok mutlu edebilir. Bugün evinizde birçok ziyaretçi ağırlamanız mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuzda bulunan Neptün'ün Merkür'le birleşmesi sözlerinize ve fikirlerinizi ifade etme tarzınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bugün enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirmek, ailenizle aranızda çıkabilecek tartışmaları engelleyecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yüksek öğrenim görüyorsanız bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Fakat aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü. Karşı cinsle ilişkilerinizde bocalamalar yaşayabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te bulunan Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bu gün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmak olayları daha geniş açıdan değerlendirmenize neden olacaktır.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzda bulunan Mars'ın Ay'la ahenkli açısı ikili ilişkilerinize ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğinizi bilmek motivasyonunuzu artırıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır