kapat

15.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Milli İttifak
Rüştü, Engin, Abdullah, Ogün, Alpay, Tayfun ve Saffet hoca arayışı için tek adres gösterdi: "Artık yabancı istemiyoruz. En iyi çözüm Denizli."

En çok futbolcular istiyor
F.Bahçe'nin Milli Takım'da forma giyen 7 futbolcusu, teknik direktör Zeman'ın istifasından sonra ilk kez sessizliğini bozdu. Hoca tartışmasının yersiz olduğunu savunan 7 yıldız, SABAH'a ilginç yorumlar yaptı. RÜŞTÜ: "Mustafa Denizli, kariyerini kanıtlamış bir teknik direktör. Milli Takım'daki başarısını F.Bahçe'ye de yansıtacağına inanıyorum. Gelirse, hepimiz için çok iyi olur."

Takıma huzur getirir
ENGİN: "Zeman'la boşa vakit kaybettik. Takımla iyi iletişim kuramadı. Hepimizi çocuk yerine koydu. İlkel idman teknikleri uygulattı. Denizli'yle aradığımız huzuru buluruz." TAYFUN: "Denizli ile Milli Takım'da çok başarıya imza attık. F.Bahçe'nin başına gelmesi, kulübün geleceği ile ilgili sağlam temeller atmasını da sağlar."

G.Saray'la o başeder
SAFFET: "Denizli, F.Bahçe'de bile oynamadığım dönemlerde beni Milli Takım'a aldı. Futboldan uzaklaşmamı önledi. Onun gibi birinin F.Bahçe'ye gelmesini kim istemez." ALPAY: "G.Saray ile bir tek Mustafa Hoca başeder. Onun gelmesi ile hem biz toparlanırız, hem de camia. Ancak hocaya tam destek olunmalı. G.Saray'ın önünü kesme şansımız doğar ve 13 puan fark kapanır. Keşke gelse."

Spekülasyonları bitirir
APO&OGÜN: "Bizim için Trabzon'da oynarken de sürekli "Milli Takım'da iyi oynuyorlar, Trabzon'da ise kötü" eleştirisi yapılırdı. Mustafa Denizli teknik direktörlüğe gelirse, bu spekülasyonlardan kurtulacağız. G.Saray nasıl Fatih Terim'le zirveye tırmanıyorsa, biz de Mustafa Denizli ile büyük bir çıkış yaşarız."

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır